tänään siis entombedin keikka. odotan innolla. kaveri tulee ensin tänne mun luo ja siitä sitten lähdetään.
odotan myös saanko yhteydenoton eräältä tietyltä. tavattiin viikko sitten ravintolassa. vietettiin seuraava yö yhdessä jutellen ja musiikkia kuunnellen. nukuttiin lopulta tunti tai kaks ja jatkettiin juttelua. se on eronnut kuukausi sitten edellisestä suhteesta joten en odota liikoja. oli puhetta että jos on tänään ulkona niin laittas viestiä.

kävin eilen katsomassa Puhdistus-elokuvan. olihan se todella hyvä mutta aika raaka ja ajatuksia herättävä. herätti mussa taas sen pienen miestenvihaajan. ei tietenkään voi yleistää. miehillä vaan on se kyky ja valta nöyryyttää naisia seksuaalisesti. mitähän ne siitä saa?

itse en ole kokenut mitään elokuvan kaltaista, mutta on kokemusta nöyryyttämisestä ja verbaalisesta väkivallasta. mies haukkui mua läskiksi ja huoraksi, huusi suoraan korvaan. repi alushousut päältäni kun en suostunut seksiin. hän oli entinen kihlattuni.
en väitä että naisen on oikeutettua lyödä miestä sen enempää kuin miehen naista, ja kaikki väkivalta suhteessa on liikaa. mutta tarpeeksi nurkkaan ahdistettuna, väkivalta on ainut tapa päästä tilaanteesta ulos. kun ei enään jaksa kuunnella haukumista ja nöyryyttämistä. kun omat sanat ei enään riitä satuttamaan toista ja lopettamaan. silloin minä löin.